Voordelen

De voordelen van energierecuperatie voor je warm water

Aanzienlijk besparen op je energie, terwijl je toch van maximaal comfort en gebruiksgemak geniet? Elke dag opnieuw toont je warmteterugwinningssysteem van Zypho zijn troeven in de praktijk.

De voordelen van onze warmteterugwinningssystemen

Energie-efficiënt systeem met directe besparing

Geen stroom, batterijen of kabels

Oplossing voor douches en baden

Snelle en eenvoudige installatie

Technologie voor legionellapreventie

Energie-efficiënte werking

De oplossingen van Zypho zetten de warmte van het wegstromende water in om het aangevoerde tapwater voor te verwarmen, tot wel 31°C. Zo moet je cv-ketel veel minder hard werken om het water op te warmen en dat merk je op je energiefactuur. Je bespaart tot wel 75 % energie op je warmwaterproductie.

Geen toebehoren nodig

Om Zypho toe te voegen aan je badkameruitrusting hoef je niet te kappen of te boren. Na installatie heb je geen extra kabels en je moet ook geen batterijen vervangen. Dat is zorgeloos genieten in je bad of onder de douche.

Voor douches en baden

Inloop-regendouche, losstaande douchecabine of een bad in eender welke afmetingen: Zypho is compatibel met douchebakken, lineaire afvoergoten en badkuipen. Omdat we iedereen graag de kans geven om energie te besparen op zijn warm water.

Eenvoudige installatie

Je loodgieter komt bij je langs met het Zypho-systeem voor jouw bad of douche en gaat aan de slag. Na zijn bezoek geniet je meteen van je energie-efficiënte technologie. De plaatsing is snel, eenvoudig en meteen netjes afgewerkt.

Zet legionella schaakmat

Wanneer water langere tijd stilstaat in leidingen, kan zich legionella ontwikkelen. De zogenaamde veteranenziekte kan je goed ziek maken. De doorontwikkelde technologie van Zypho anticipeert hierop met effectieve legionellapreventie.

Beste prijs/prestatieverhouding

Een scherpe prijszetting in combinatie met een grote besparing op je energiekosten resulteert in een korte terugverdientijd van je Zypho-systeem. De sterke prijs/prestatieverhouding levert je een reductie van maar liefst 0,11 op.

 

Meer dan 15.000 installaties wereldwijd

Zypho heeft zijn systemen uitvoerig getest, tijdens de ontwikkeling, in de productie en ondertussen ook in de praktijk. Ruim 15.000 actieve installaties wereldwijd maken dit beproefde en geslaagde technologie.

De kracht van Duitse technologie

In het hart van onze producten schuilt Duits vernuft en technische expertise. Onze oplossingen krijgen vervolgens zorgvuldig vorm op de productiesite in Portugal. Met oog voor detail en volgens de regels van de kunst. Om uiteindelijk in jouw badkamer te belanden.

Hoe werkt Zypho?

Een warmtewisselaar haalt energie uit wegstromend warm water en gebruikt het om vers tapwater voor te verwarmen. Zo moet de cv-ketel minder bijspringen om het water op de juiste temperatuur te krijgen. Dat vertaalt zich in een aanzienlijke besparing in je energieverbruik.

Zypho voor de professional

Als installateur wil je het beste voor je klant. Met de systemen van Zypho combineer je warmwatercomfort met een laag verbruik. Eenvoudig geïnstalleerd en met directe positieve impact.

Dit gezin ging je voor

“Nec tincidunt praesent semper feugiat nibh sed pulvinar proin gravida. Morbi tempus iaculis urna id. Nibh tortor id aliquet lectus proin nibh nisl condimentum id.

In eu mi bibendum neque egestas congue quisque. Lectus mauris ultrices eros in cursus turpis massa.”

– Naam